Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято працівників культури та майстрів народного мистецтва

    9 листопада з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, в залі урочистих подій районного будинку культури відбулося свято.
       
        Голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ у своєму вітальному слові наголосив, що працівники клубних закладів та бібліотек, керівники зразкових та народних творчих колективів, учасники аматорських об’єднань, – всі вони дарують людям радість і гарний настрій, вірним служінням мистецтву наповнюють незабутніми враженнями будь-який день нашого життя. Завдяки їхній праці та життєвій енергії , відроджуються прекрасні народні традиції, розквітають нові таланти.
       
        Далеко за межами району відомі наші творчі колективи. Всі вони є славою і гордістю Богодухівського району, переможцями багатьох обласних та регіональних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фестивалів та виставок.
       
        Керівництво району висловили винуватцям торжества щирі слова вдячності за високе служіння обраній професії, невтомний творчий пошук та активну громадянську позицію, а також вручили кращим представникам культурної еліти Богодухівщини Почесні грамоти та цінні подарунки.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання