Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З апаратної наради у голови районної державної адміністрації

    9 січня в залі засідань райдержадміністрації відбулася апаратна нарада у голови райдержадміністрації за участю керівництва, начальників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

    Розпочав апаратну нараду голова райдержадміністрації Бєлий В.М., який привітав всіх присутніх з новорічними святами та побажав в 2013 році конструктивної, плідної співпраці та творчого натхнення на благо Богодухівщини.

    У ході наради було розглянуто 2 питання:

    1. У порядку контролю:Про хід виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 03 грудня 2012 року №757 «Про організацію виконання голови Харківської обласної державної адміністрації від 05 листопада 2012 року №632 «Про заходи з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в зимовий період».

    2. Про стан утримання доріг до сільських населених пунктів, що перебувають на обслуговуванні філії «Богодухівський райавтодор» ДП «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» в зимовий період, планування проведення ремонтних робіт.

    З першого питання виступила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В., яка, зокрема, зазначила, що в Богодухівському районі ведеться постійна робота з виявлення бездомних громадян.

    Так, при управлінні соціального захисту райдержадміністрації утворено та затверджено наказом від 20 листопада 2012 року №31 персональний склад оперативного штабу для вжиття термінових заходів, спрямованих на запобігання загибелі бездомних громадян від переохолодження під час надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період. Затверджений План заходів по району щодо організації роботи з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

    З настанням холодів та несприятливих погодних умов організовано патрулювання на вулицях населених пунктів (у тому числі у нічний час), залучивши до цієї роботи працівників міліції та волонтерів. Також проінформовано працівників швидкої допомоги щодо надання невідкладної медичної допомоги та госпіталізації бездомних громадян та осіб у нетверезому стані.

    На базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації створено пункт прийому одягу, взуття, білизни зимового асортименту, засобів та приладів для обігріву бездомних громадян на випадок надзвичайних ситуацій, а на базі КУОЗ Богодухівської центральної районної лікарні відведено 14 ліжко/місць для лікування бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі за необхідністю.

    У зв’язку з погіршенням погодних умов з 17 грудня 2012 року відкрито пункти обігріву громадян.

    З інформацією з другого питання виступив заступник голови райдержадміністрації Гурін П.М., який проінформував присутніх про стан утримання доріг до сільських населених пунктів, що перебувають на обслуговуванні філії «Богодухівський райавтодор» ДП «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України». Зокрема, Петро Михайлович зазначив, що службою автомобільних доріг в Харківській області в кінці січня. на початку лютого 2013 року буде надано план-графік проведення ремонтних робіт, які знаходяться на обслуговуванні філії «Богодухівський райавтодор» у 2013 році. Також, слід зазначити. що райдержадміністрацією створюються відповідні умови для ремонту автомобільних доріг усіх форм власності, надсилаються листи до дирекції служби автомобільних доріг у Харківській області стосовно необхідності проведення ремонтних доріг автошляхів району. Так, направлено лист начальнику вищезгаданої служби Микуленку К.В. з проханням включити ремонт доріг району у план на 2013 рік, так як стан доріг до сільських населених пунктів, по яких проходять автобусні маршрути, є вкрай незадовільним. Автодороги не відповідають вимогам діючих норм та стандартів, на деяких повністю зруйноване тверде покриття, а ямковість перевищує всі норми. У зв’язку з недостатнім фінансуванням філії «Богодухівський райавтодор» роботи з ліквідації недоліків в утриманні проводяться не в повному обсязі. Вказані недоліки не дають змоги розвивати транспортну мережу району та можуть призвести до закриття діючих автобусних маршрутів. Дороги, які потребують першочергового капітального ремонту - 132 км, дороги, які потребують середнього ремонту - 35,8 км, дороги, які потребують ямкового ремонту - 43,88 км. Всього: 211,68 км. Також Петро Михайлович познайомив присутніх з переліком доріг, по яких планується відкриття автобусних маршрутів і по яким відсутні балансоутримувачі та з переліком робіт, які виконані дорожнім підприємством ДРП-2 Пісочинського ДЕП на автодорогах державного значення.

    За наслідками апаратної наради головою райдержадміністрації видані відповідні доручення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання