Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про підсумки декларування доходів за 2012 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування

    В ході засідання апаратної наради у голови районної державної адміністрації 3 квітня було розглянуто питання щодо підсумків декларування доходів за 2012 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

    Виступаючи перед присутніми керівник апарату районної державної адміністрації Іванова Л.М. зауважила, що у поточному році державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування заповнювали одну декларацію - декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, яка встановлена статтею 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» і подається за місцем роботи декларанта до 01 квітня (декларації повинні бути поміщені в особові справи державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відповідно до вимог чинного законодавства).

    З державними службовцями районної державної адміністрації та керівниками органів місцевого самоврядування району була проведена роз’яснювальна робота щодо заповнення декларацій за 2012 рік. Усім працівникам районної державної адміністрації та керівникам місцевих рад були роздані в електронному вигляді бланки декларацій та методичні рекомендації щодо їх заповнення.

    Сектором кадрової роботи апарату районної державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації вжито вичерпних заходів щодо своєчасного подання державними службовцями декларацій за 2012 рік.

    Станом на 29 березня 2013 року подали декларацію 111 державних службовців районної державної адміністрації: 28 працівників апарату, 41 - управління соціального захисту населення, 10 - фінансового управління, 9 - управління агропромислового розвитку, 23 - працівники інших структурних підрозділів районної державної адміністрації, у т. ч. 11 жінок, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

    Не заповнила декларацію Чабань А.П. - головний спеціаліст відділу доходів фінансового управління районної державної адміністрації, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку (проживає з чоловіком в Автономній Республіці Крим).

    Відповідно до п.2 ст. 12 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" відомості, зазначені в деклараціях керівників і заступників керівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підлягають оприлюдненню протягом 30 календарних днів з дня їх подання шляхом опублікування в офіційному друкованому виданні органу або на офіційному веб-сайті, якщо такого видання орган не має.

    З 01 квітня 2013 року розпочнеться робота щодо оприлюднення відомостей, зазначених в деклараціях керівників та заступників керівників районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування району.

    На даний час 8 сільських голів здали копії декларацій для оприлюднення на веб-сайті районної державної адміністрації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання