Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині підбили перші підсумки роботи, яка була проведена в районі щодо обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування в Україні та територіальної організації влади в Україні

    На виконання рішення наради під головуванням голови Харківської обласної державної адміністрації М.М.Добкіна від 10 квітня 2013 року щодо реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні 19 червня в районній державній адміністрації відбулася конференція, в ході якої було підбито перші підсумки роботи щодо обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування в Україні та територіальної організації влади в Україні. В конференції взяли участь голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович, голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович, керівники органів місцевого самоврядування району, члени районної робочої групи з питань організаційного забезпечення роз’яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

    Перед присутніми виступила головний спеціаліст, юристконсульт районної ради Шитоха Наталія Михайлівна, яка охарактеризувала основні аспекти вищезгаданого проекту Концепції.

    В ході проведення конференції відбулося жваве обговорення проекту Концепції.

    Взяв участь в обговоренні і голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович, який проінформував про роботу районної ради щодо обговорення проекту. Так, в усіх населених пунктах району були проведені сходки громадян за участю депутатів районної ради, під час яких до мешканців населених пунктів були доведені основні положення Концепції. Звертаючись до селищних, сільських та міського голів Дмитро Кирилович зазначив, що однієї участі в обговоренні проекту недостатньо. Потрібно більше спілкуватися з людьми, адже ми повинні донести до них необхідність цієї реформи, основна мета якої - чітке виконання ваших владних повноважень. Від того, як ми проведемо цю роботу, залежить настрій населення, а він повинен бути позитивним. Тому для цього потрібно проводити клопітку роз’яснювальну роботу.

    Підбиваючи підсумки конференції голова райдержадміністрації Бєлий Володимир Миколайович зазначив, що статистика говорить проте, що в Україні з кожним роком збільшується кількість органів місцевого самоврядування. При цьому, слід зазначити, що всі вони дотаційні і виконати власні повноваження не в змозі. Тому ця реформа вчасна і необхідна. «Жити далі так, як ми живемо зараз, неможливо, - зазначив Володимир Миколайович. Для того, щоб вирішити всі фінансові проблеми на місцях, потрібна оптимізація».

    Переважною більшістю присутніх на конференції було прийнято рішення щодо схвалення проекту Концепції.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання