Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 2013 році планується оздоровити понад 200 тисяч дітей Харківщини

    Про це сьогодні в ході прес-туру представників ЗМІ до Вовчанського району області повідомив заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОДА Сергій Христоєв. Він зазначив, що на Харківщині триває активна робота з реалізації соціальних ініціатив Президента України.

    «На території Харківської області буде функціонувати 868 таборів, планується охопити оздоровленням  більше 200 тис. дітей шкільного віку. На оздоровчу кампанію 2013 року буде витрачено близько 230 млн. грн.», - сказав він.

    Також Сергій Христоєв зазначив, що на території Харківської області працює два спеціалізованих училища фізичної культури, при яких є свої спортивні табори. Один з них - спортивний табір «Чайка» Вовчанського району.

    «У спортивних таборах всі спортсмени, які протягом навчального року брали участь у змаганнях, влітку відпочивають. Це дуже зручно, тому що навчальний процес у спортсменів не зупиняється ні на хвилину. Вони проводять свій час або на тренуваннях, або на навчанні, або на спортивних зборах», - додав заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

    Всього, за словами Сергія Христоєва, на території Харківської області функціонує 94 дитячі спортивні школи, 6 шкіл олімпійського резерву, 2 школи вищої спортивної майстерності. Загальне охоплення дітей віком від 6 до 18 років заняттями спортом близько 50 тисяч осіб.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання