Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Вовчанському районі планується завершити до кінця 2013 року

    Про це сьогодні в рамках прес-туру до Вовчанського району представникам ЗМІ розповів голова Вовчанської РДА Сергій Мотузний. Він зазначив, що балансова вартість ФОКу становить 9 млн. грн. У минулому році був закладений фундамент і вкладено понад 2 млн. грн. Більше 6 млн. грн. має бути освоєно в цьому році.

    «Тут одночасно зможуть займатися 80 осіб по таких напрямках як міні-футбол, волейбол, баскетбол, теніс, гімнастика, бокс. Також тут будуть розміщені тренажерні зали. Для дітей всі спортивні заняття будуть безкоштовними», - сказав Сергій Мотузний.

    Також він підкреслив, що фінансування на продовження будівництва вже виділено Кабінетом Міністрів. В даний час закуповується обладнання.

    Як зазначив заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв, в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізкультурою та спортом, популяризації здорового способу життя у Вовчанському районі в 2011 році був побудований спортивний майданчик зі штучним покриттям, в 2012 році розпочато будівництво ФОКу, а також побудовано майданчик з тренажерним обладнанням.

    «Харківська обласна адміністрація щороку кожному району намагається приділити максимальну увагу. Наше завдання - створити якомога якісніші умови для заняття спортом молоді», - сказав Сергій Христоєв.

    У Вовчанському районі це перший ФОК подібного рівня. Всього на території району 248 спортивних об'єктів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання