Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Використовуй власний досвід

    На виконання завдань, доручень Президента України та з метою реалізації Плану заходів щодо сприяння забезпеченню молоді першим робочим місцем в Богодухівському районному центрі зайнятості 25 червня  відбувся семінар з техніки пошуку роботи «Використовуй власний досвід».

    В семінарі взяли участь молоді люди віком до 35 років. В ході проведення семінару спеціалістами центру були надані роз'яснення щодо змін у законодавстві про зайнятість населення та забезпечення молоді першим робочим місцем. Також слухачі ознайомилися з ситуацією на ринку праці, отримали  інформацію  про актуальні професії та можливість їх здобуття. Головною метою цього заходу було -  підвищення ефективності зусиль особистості щодо пошуку продуктивної зайнятості та активізації   влас­них зусиль, набуття впевненості в особистих силах,  навичок взаємодії з роботодавцями та особливостей сучасного працевлаштування.

    Учасникам семінару був презентований «Органайзер пошуку роботи», який є своєрідним путівником для людини, котра шукає роботу, запропоновано заповнити кадрову анкету та резюме. Серед питань, які розглядались на семінарі, були також питання пропаганди здорового способу життя та як запобігти туберкульозу і СНІДу серед населення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання