Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харківській області активно розвивається система підтримки підприємництва

    Як наголосив в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, на Харківщині докладаються максимальні зусилля для створення комфортних умов роботи підприємців, що є частиною реалізації завдань Президента України.

    «Є дозвільні центри, фонд підтримки підприємництва та спілки підприємців - все це одна з найрозвиненіших інфраструктур в Харківській області для того, щоб ми могли допомагати бізнесменам. Головне - не соромитися цієї допомоги, питати, записуватися на курси підприємницької грамотності, на курси, що робити в разі перевірки», - підкреслив він.

    За словами Сергія Авершина, також підприємцям слід бути більш відповідальними при спілкуванні з чиновниками. Тільки взаємна відповідальність може стати основою для економічного розвитку держави.

    «Успішна держава - це успішні підприємці, успішний середній клас. Без міцного платника податку у вигляді середнього класу успішної і економічно потужної держави ми ніколи не отримаємо. Але потрібно розуміти, що які б нами заходи не проводилися, дуже довго накопичувалися проблеми, дуже довго в ментальності людей насаджувалося бажання заробити, використовуючи своє службове становище. Тут частково провина лежить і на самих підприємцях, які охоче розлучаються з цими грошима, пропонують хабарі чиновникам, тому що їм це теж в чомусь вигідно. Скажімо так, - це злочин, який йде з двох сторін і підриває економічний розвиток держави», - сказав він.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання