Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ефективна соціальна політика - запорука стабільності

    В сучасному світі велику роль в житті людини відіграє ставлення держави до своїх громадян, адже найбільший скарб країни - це її люди.

    Про це 9 липня під час зустрічі спеціалістів управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з багатодітними матерями та малозабезпеченими сім’ями зазначила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В.

    В ході зустрічі спеціалісти управління акцентували увагу присутніх на питанні щодо роз’яснення їх законодавчих прав. Особливу увагу було приділено правам та обов’язкам батьків по відношенню до їх малолітніх та неповнолітніх дітей; наданні пільг багатодітним сім’ям та наданні державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми.

    Підсумовуючи зустріч Жижирій Н.В. наголосила на тому, що в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Януковича здійснюється поетапне спрямування бюджетних коштів у соціальну сферу і завдання влади полягає в тому, щоб донести до людей політику держави, спрямовану на соціальний захист кожного її громадянина.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання