Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадськість підтримує необхідність проведення реформ в органах місцевого самоврядування

    У Харківській області продовжується робота, спрямована на реалізацію в регіонах завдання Президента України про реформування місцевого самоврядування.

    На відеоконференції "Оnline події в органах місцевого самоврядування та третьому секторі" голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, говорячи про проект концепції змін до Конституції, підкреслив, що відбулося вже більше 4 тисяч конференцій, сесій, зустрічей з представниками громадських організацій, які одноголосно підтримали необхідність проведення реформ в органах місцевого самоврядування та реформ регіональної політики.

    Сергій Чернов розповів, що розділ, який стосується внесення змін в роботу органів місцевого самоврядування, виписаний відповідно до вимог Європейської хартії місцевого самоврядування. Документ підготовлений. Він відповідає вимогам часу, тим висновкам, які зробили наші вітчизняні та зарубіжні експерти і, в тому числі, Венеціанська комісія.

    Голова Харківської обласної ради зазначив, що основне завдання - у відповідності з ухваленим Конституційною асамблеєю рішенням доопрацювати цей документ до кінця жовтня поточного року.

    "Найголовніше - щоб на цьому етапі ми об'єднали зусилля - представницька влада, виконавча влада, громадські організації. Я закликаю всіх вивчити цей документ і висловити свою точку зору. Сьогодні від усіх нас залежить майбутнє нашої країни. Коли мова йде про документи, які будуть жити не один день, будуть регулювати життя наших дітей і наших онуків, дуже важливо почути і врахувати точку зору кожного", - сказав Сергій Чернов.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання