Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Станом на 1 липня поточного року план власних та закріплених доходів загального фонду районного бюджету виконано на 104,9% до планових показників

    Про це 17 липня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації повідомив начальник фінансового управління райдержадміністрації Ковальов О.Ф.

    Як зазначив Олександр Федорович, при плані 6349,9 тис. грн. до районного бюджету фактично надійшло 6664,0 тис. грн., що на 314,1 тис. грн. більше ніж передбачено.

    В ході виступу начальник управління наголосив на тому, що станом на 1 липня поточного року відсутня заборгованість по заробітній платі працівникам бюджетних установ, у тому числі виплат по допомозі сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам. Забезпечена проплата за спожиті бюджетною сферою енергоносії.

    Але нас сьогоднішній день є і проблеми - невиконання видаткової частини районного бюджету, яке спостерігається по всіх галузях. Так, по галузі "Освіта" невиконання складає 90,0%, "Охорона здоров'я" - 93,8%, "Культура" - 85,1%, "Фізична культура" - 76,6%, "Державне управління" - 84,4%, "Соціальний захист" - 94,6%.

    Основною причиною невиконання видатків в повному обсязі явилась відсутність коштів на рахунку районного бюджету на протязі звітного періоду, у зв'язку з наявністю касового розриву між доходною та видатковою частиною бюджету, а також нерівномірністю надходжень дотації вирівнювання із державного бюджету.  

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання