Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні на одній території мають можливість мирно і комфортно проживати люди різної національності та віросповідання. Михайло Добкін

    Сьогодні відбулася зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з керівниками релігійних організацій Харківської області. За одним столом напередодні святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі, організованого за дорученням Президента України Віктора Януковича, обговорити важливі релігійні питання зібралися керуючий Харківською єпархією УПЦ Архієпископ Харківський і Богодухівський Онуфрій, керуючий Ізюмською єпархією УПЦ Архієпископ Ізюмський і Куп'янський Єлисей, голова релігійної громади мусульман сунітського толку Харківської області Рашид Брагін, пастор релігійної громади "Харківська християнська церква" Петро Коваленко, секретар єпископа Харківсько-Запорізької Дієцезії Римсько-католицької Церкви отець Мар'ян Сковира, головний рабин м. Харкова і Харківської області, голова Об'єднання хасидів ХаБаД Любавич іудейських релігійних громад та організацій Харківського регіону Мойше Москович, парох парафії св.Миколая Чудотворця Української Греко-католицької Церкви Микола Семенович, голова обласного об'єднання церков євангельських християн-баптистів Харківської області Геннадій Пилипенко, настоятель храму Сурб-Арутюн Вірменської Апостольської Церкви Тер-Мкртич, старший пресвітер об'єднання церков християн віри євангельської п'ятидесятників Харківської області Сергій Циганков.

    "Значення релігії для розвитку нашої країни неможливо переоцінити. Можна чітко сказати, що, незважаючи на всі складнощі, які переживала наша земля, незважаючи на роки нетерпимості на релігійному грунті один до одного, сьогодні ми прийшли до того, що у нас є можливість комфортно і зручно проживати на одній території незалежно від національності, кольору шкіри і віросповідання. Безсумнівно, це є величезною заслугою всього нашого суспільства. До цього наше суспільство йшло через величезні страждання, позбавлення і горе окремих сімей і цілих народів", – сказав Михайло Добкін.

    Також голова Харківської ОДА подякував керівникам релігійних організацій Харківської області за їх внесок у розвиток релігійної громади. Ті, у свою чергу, висловили вдячність за надану можливість зібратися разом і обговорити питання, що стосуються релігії.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання