Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До 1025-річчя Хрещення Київської Русі будується храм біля джерела Чудотворної Піщанської ікони Божої Матері

    У Харківській області, як і інших регіонах країни, відбуваються заходи на виконання Указу Президента України Віктора Януковича "Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя Хрещення Київської Русі".

    На відзначення цієї дати в серпні-вересні 2013 року низка урочистих заходів відбудеться в Ізюмській єпархії Харківської області. Основний з них – будівництво храму біля джерела Чудотворної Піщанської ікони Божої Матері. Про це сказав в ході зустрічі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з керівниками релігійних організацій Харківської області Архієпископ Ізюмський і Куп'янський Єлисей.

    "Ізюмська єпархія існує лише рік, але я з перших днів відчуваю допомогу і тісну співпрацю і з органами державної влади, і з Архієпископом Харківським і Богодухівським Онуфрієм. У нас немає розбіжностей, і об'єднує нас одне прагнення – служити Богові, служити нашому народу. Для Ізюмської єпархії будівництво нового храму – це історичний момент, адже до джерела Чудотворної Піщанської ікони Божої Матері в м. Ізюм їдуть паломники з усього світу. Але найголовніше для нас – це робота з молоддю, бо це наше майбутнє, це основа і міць нашої держави. Я хочу подякувати Михайлу Марковичу за підтримку, яку він нам надає в цій справі", – сказав Архієпископ Ізюмський і Куп'янський Єлисей.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання