Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Представникам різних конфесій сьогодні найважливіше шукати те, що їх єднає

    Одним з основних напрямків заходів, присвячених святкуванню 1025-річчя Хрещення Київської Русі, що проводяться за дорученням Президента України Віктора Януковича, є встановлення діалогу, партнерських взаємовідносин між державою та представниками різних релігійних конфесій.

    Толерантність відносин між органами державної влади та релігійними громадами Харківщини підкреслив сьогодні представник Харківсько-Запорізької Дієцезії Римсько-католицької Церкви отець Мар'ян Сковира в ході зустрічі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з керівниками релігійних організацій Харківської області.

    "Я працював на Заході України і можу сказати, що Харківщина, Слобожанщина відрізняється величезною толерантністю. Католики жили у Харкові від 18 століття, і від самого початку до сьогоднішнього дня можна побачити наскільки різноманітні конфесії у Харкові взаємопроникали і спільно працювали. Те, що сьогодні вважається найважливішим, – це будування єдності. Треба шукати те, що нас єднає, а не те, що розділяє, задля духовності людини кожному дати можливість дійти до Бога. Якщо вони дійдуть, то ми побачимо наскільки наше суспільство буде іншим, наскільки воно буде простішим. І міліція не буде мати що робити у Харкові", – сказав отец Марьян Сковира.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання