Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відродження духовності є пріоритетним завданням української влади

    Про це сьогодні в ході прес-конференції на тему: "Реалізація в регіоні завдань і доручень Президента України щодо належної підготовки та відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі" розповіла начальник відділу у справах релігій облдержадміністрації Ольга Чернявська.

    Вона підкреслила, що в Харківській єпархії Української Православної Церкви в цей ювілейний рік було заплановано та здійснено безліч заходів. Так, у Харкові вже відбулося освячення двох пам'ятників – Андрію Первозванному та Рівноапостольному князю Володимиру, заплановано освятити 9 храмів у Харкові та 10 – у Харківській області, встановити 12 поклонних хрестів і освятити 7 місць під будівництво храмів в ознаменування ювілейної дати Хрещення Київської Русі. Також планується відкриття просвітницьких центрів, нових недільних шкіл та багато іншого.

    "Відродження духовності – це пріоритетне завдання української влади, і допомога церкві у даному питанні дуже важлива. Тільки плідна співпраця може відродити і посіяти ідеї добра, любові та поваги до ближнього, допомоги потребуючому і всеперемагаючої віри", – підкреслила Ольга Чернявська.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання