Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині підписано 46 договорів за програмою «Доступне житло» та 188 громадян планують брати участь у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів

    У Харківській області ведеться активна робота з виконання завдання Президента України Віктора Януковича щодо розвитку будівельної галузі. Як зазначив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, станом на 25 липня за програмою «Доступне житло» (30/70) підписано 46 договорів на будівництво 49 квартир. Всього громадянам було нараховано 4,3 млн.грн.

    За програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів Міжвідомчою комісією в Харківській області було визначено 26 житлових будинків, де громадяни можуть придбати 1938 квартир. У Програмі виявили бажання взяти участь 188 громадян, а Фондом сприяння молодіжному житловому будівництву громадянам видано 68 довідок для надання в банк. Харківській області перераховано для надання часткової компенсації 4,9 млн.рн, укладено 46 договорів на часткову компенсацію відсотків і видано кредитів на загальну суму 10,2 млн.грн.

    Також Валентин Дулуб додав, що продовжується формування державного Єдиного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Станом на 25 липня Фондом сприяння молодіжному будівництву прийнято 7408 форм для внесення інформації до Реєстру.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання