Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вічно молоде і красиве місто

    Серпень знову приніс у наше мальовниче місто Богодухів улюблене свято. Цей хвилюючий день завжди переповнює душі жителів особливим піднесенням і гордістю за рідне місто, дає нагоду освідчитися йому у щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати і творити в ньому.

    Увечері, 7 серпня, на центральній площі м. Богодухова було людно і гамірно, як ніколи. Святково прикрашена сцена, виставки картин місцевих художників, творчі роботи народних умільців, сила-силенна атракціонів та інших розваг для дітей – все це додавало піднесеного настрою присутнім.

    Цей день видався особливо зворушливим, тому що привітати наше давнє і в той же час вічно юне місто над Мерлом прийшли не лише його жителі, а й люди, для яких воно теж дуже близьке і дороге.

    На День міста до Богодухова завітали почесні гості: народний депутат України Біловол О.М., Почесний президент Всеукраїнського благодійного Фонду «З добром до людей» Біловол Т.В., депутати Харківської обласної ради Усенко О.В., Васенін А.С., Коновалов Л.С., перший заступник голови Харківської обласної ради Олешко О.П., Почесний громадянин м. Богодухова, житель м. Мінськ (Білорусь), ветеран 5-ї Гвардійської армії, генерал-майор Новиков С.Я., який 18-ти річним юнаком визволяв наше місто, секретар Самбірської міської ради (Львівська область) Дацюк В.В., начальник відділу організаційної роботи та з питань внутрішньої політики виконкому Самбірської міської ради Хула О.Н., голова Великописарівської райдержадміністрації Гонтаренко В.Д., голова Великописарівської райради Сипко Д.Д., голова фермерського господарства ім. Шевченка Мороз А.М.

    Вітальні слова адресували своїм землякам і голова Богодухівської райдержадміністрації Бєлий В.М. та голова райради Тризна Д.К.

    Знаменною подією для нашого міста стало ініційоване народним депутатом України, доктором медичних наук, академіком Національної Академії медичних наук України Біловолом О.М. підписання договорів про співробітництво між Богодухівською районною державною адміністрацією та 10 науково-дослідними інститутами Національної Академії медичних наук України. Ці угоди нададуть можливість надавати висококваліфіковану медичну допомогу жителям Богодухівського району як консультативного характеру, так і стаціонарного.

    В урочистій обстановці Почесний президент благодійного фонду «З добром до людей» Біловол Т.В. та Біловол О.М. подарували для КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня сучасний санітарний автомобіль УАЗ АС-U-396295-ШД.

    Справжнім приємним сюрпризом для богодухівців та гостей міста став виступ народного артиста України Павла Зіброва. Знову ж приємний сюрприз землякам подарували Тетяна Володимирівна та Олександр Миколайович Біловоли.

    Традиційно вечірнє небо Богодухова осяяли вогні святкового феєрверку.

    Нехай наше місто буде вічно молодим, квітучим і красивим, а життя кожної сім’ї наповнено душевним теплом, радістю і надією на краще!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання