Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами, як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче - життя»

    Такими були слова  виступаючих на урочисто-траурних мітингах під час проведення Всеукраїнської естафети пам’яті у Богодухівському районі.

    На виконання завдань Президента України щодо продовження традиції шанобливого ставлення до ветеранів ВВВ 12 серпня делегація у складі представників Богодухівської районної організації ветеранів України, голови районної організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» та завідувача відділу соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації відвідала села Заброди, Сінне та Івано-Шийчине.

    Делегація побувала біля братських могил з покладанням квітів і разом з жителями вшанувала пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

    Оскільки головною метою естафети є залучення молоді до увічнення пам’яті переможців та виховання патріотизму, то в кожному селі учасників естафети вітали учні загальноосвітніх закладів.

    Пам'ятати подвиги, здійснені в ім'я свободи і миру, ніколи не забувати історію  свого народу, закликав юне покоління заступник голови районної ветеранської організації І.С.Омеляненко.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання