Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всі сільгосппідприємства Харківщини виконують свої зобов'язання за форвардними контрактами

    На прес-конференції директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Віталій Панов розповів про те, що укладання форвардних контрактів з Аграрним фондом України та Державною продовольчо-зерновою корпорацією України триває.

    «Форвардні контракти є альтернативним джерелом кредитування. З вересня Державна продовольчо-зернова корпорація України починає форвардні закупівлі під урожай 2014 року. Це дає можливість при проведенні осінньо-польових робіт підготувати грунт, внести необхідні добрива, здійснити посів озимих культур», - сказав Віталій Панов.

    Директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації підкреслив, що після укладання форвардних контрактів у сільгоспвиробників вже є впевненість в тому, що ця частина врожаю буде мати ринок збуту. А це, у свою чергу, дає можливість їм планувати посівні площі, а Державній продовольчо-зерновій корпорації планувати вихід на світовий ринок постачальників сільськогосподарської продукції. Віталій Панов зазначив, що, здійснюючи реалізацію завдань і доручень Президента України про забезпечення продовольчої незалежності держави, всі сільськогосподарські підприємства Харківщини виконують свої зобов'язання за форвардними контрактами.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання