Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новий вид послуги в «Університеті третього віку»

    Ще декілька років тому ніхто не міг уявити яку важливу роль будуть значити в нашому житті комп’ютерні технології, які проникли в усі сфери життєдіяльності. Тому знання комп’ютера на сьогодні актуально не тільки для молоді, а і для осіб похилого віку.

    В 2013 році, враховуючи побажання пенсіонерів та придбавши необхідну техніку, на базі територіального центру при «Університеті третього віку», де вже з 2010 року діяли два факультети: гуманітарний та здорового способу життя, відкривається факультет інформаційно – комунікативних технологій на якому пенсіонери зможуть безкоштовно оволодіти навичкам роботи на комп’ютері, отримувати інформацію через мережу Інтернет, спілкуватися з дітьми та онуками, які живуть окремо, по Скайпу та електронній пошті та сучасною технікою. А також завдяки Інтернету відкрити для себе цікавий світ у вигляді свіжих новин, прогнозу погоди, художніх фільмів, музеїв, пошук знайомих через соціальні мережі такі, як «Однокласники», «ВКонтакті».

    Програма розроблена з урахуванням особливості розуміння вікової категорії.

    В нашому територіальному центрі пенсіонери почуватимуть себе комфортно. Курс навчання буде проводитися в спокійному темпі з регулярним повторенням пройденого матеріалу.

    Факультет інформаційно-комунікативних технологій допоможе людям старшого покоління залишитись активними учасниками сучасного життя.

    До організації навчання людей похилого віку запрошуємо викладачів – волонтерів, які мають відповідні знання та бажають працювати з пенсіонерами, мають відповідну освіту і досвід.

    Для вступу до «Університету третього віку» бажаючі пенсіонери мають подати документи у вересні 2013 року (кожного дня крім вихідних) за адресою: пл. Жовтнева, 2 тел. 3-30-32.

    Директор територіального центру
    Т.В.Корзаченко

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання