Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відзначення 20-ї річниці Незалежності

    23 і 24 серпня у Богодухові відбулись святкові заходи з нагоди Дня Державного Прапора та 20-ї річниці Незалежності України за участю керівництва району і міста, сільських, селищних голів, представників трудових колективів, осередків політичних партій та громадських організацій, громадськості міста.

    Урочистості розпочалися з покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

    Символічним стало закладання алеї Незалежності. 20 калинових кущів було посаджено біля пам’ятника Т.Г.Шевченка керівництвом району та міста, почесними громадянами м. Богодухова, сільськими та селищними головами.

    Святкування Дня Незалежності у Богодухові - особлива подія. Неймовірна пульсація свята відчувається у всьому - змінюється ритм міста, всі очікують презентації експозицій «Селянські подвір’я», дитячих розваг і, без сумніву, святкового концерту та феєрверка.

    Привітання землякам адресували голова райдержадміністрації Коновалов Л.С. та голова районної ради Тризна Д.К.

    Голова райдержадміністрації Коновалов Л.С. привітав усіх з нагоди 20-ї річниці Незалежності України та побажав бути гідними історичної слави і величного майбутнього Держави, а також здоров’я, миру в домівках, добра і злагоди.

    З нагоди 20-ї річниці відбулося нагородження представників трудових колективів Почесними грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради за багаторічну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість.

    Після огляду експозицій, представлених територіальними громадами району, відбулося нагородження переможців. Перше місце розділили Полковомикитівська, Петропавлівська та Сазонобаланівська сільські ради, ІІ - Крисинська, Губарівська, Вінницькоіванівська сільські ради, ІІІ - Павлівська, Олександрівська та Кленівська сільські ради. Почесне перше місце було віддане Богодухівській міській раді.

    Богодухівці та гості міста мали змогу пригоститися смачними українськими стравами, взяти участь у турнірах з тенісу та шахів, дитячих спортивних змаганнях, насолодитися концертною програмою за участю кращих аматорів територіальних громад району та групи «Андрій Піха + Два кольори»

    Як і очікувалося, святкуванння закінчилося феєрверком.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання