Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Добкін і Сергій Чернов передали районам Харківщини шкільні автобуси

    Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов вручили водіям шкільного автотранспорту сертифікати на 21 шкільний автобус і ключі від них. Автобуси були придбані на виконання завдань Президента України з модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року згідно з державною цільовою програмою «Шкільний автобус».

    «Сьогодні, напередодні Дня знань, ми проводимо дуже хороший і правильний захід, який дозволить нам зробити можливим отримання освіти на рівних умовах як для дітей сільських районів, так і для жителів міст, – заявив Михайло Добкін. – Для того, щоб з будь-якої віддаленої сільської місцевості, де сьогодні немає можливості через малу кількість дітей проводити уроки в школі, можна було безпечно, комфортно доставити педагогів та учнів до навчальних закладів, існує програма «Шкільний автобус», яку ініціював Віктор Янукович ще Прем'єр-міністром у далекому 2003 році. Щороку сільські школи України отримують нові комфортабельні автобуси».

    Губернатор повідомив, що 16 автобусів закуплено Міністерством освіти і науки України за рахунок державного бюджету, а ще 5 – за обласною програмою розвитку гуманітарного простору. Він додав, що завдяки допомозі Міністра фінансів питання проходження платежів через Казначейство було вирішене буквально за кілька днів, і вже сьогодні райони області отримують автобуси, закуплені за рахунок коштів обласного бюджету.

    «Я абсолютно впевнений, що завдяки праці тих людей, які обслуговуватимуть ці автобуси і сидітимуть за кермом, ми зробимо все, щоб шлях від дому до школи і назад для всіх наших дітей у будь-якому районі Харківської області був безпечним, зручним і комфортним, адже ці автобуси возитимуть дітей за знаннями», – підкреслив Михайло Добкін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання