Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківська область повністю укомплектована шкільними автобусами

    Шкільні автобуси в Харківській області придбано на виконання завдань Президента України з модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року згідно з державною цільовою програмою «Шкільний автобус». Про це повідомив під час вручення шкільних автобусів районам області голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

    За його словами, завдяки злагодженій роботі Міністерства, обласної державної адміністрації, обласної ради, в регіоні істотно знижено навантаження на одне місце в автобусі з перевезення дітей до 2,1. Цей показник значно нижчий, ніж у середньому по Україні.

    «Сьогодні можна говорити про те, що Харківська область практично повністю укомплектована шкільними автобусами і наступний наш крок - це заміна вже застарілих автобусів і відмова від орендованих автобусів, тому що в деяких регіонах такі випадки ще зустрічаються. Тому з кожним роком тепер при надходженні нових автобусів, ми будемо планувати і в бюджеті області ці кошти, будемо наполягати і на тому, щоб райони закладали кошти на придбання таких автобусів», - сказав Михайло Добкін.

    Також він зазначив, що за рахунок районних бюджетів Харківської області восени буде придбано ще 3 шкільні автобуси.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання