Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення громадян постійно перебувають під пильним контролем районної влади

    Про це 20 серпня під час зустрічі з мешканцями Сазоно-Баланівської територіальної громади в рамках «Дня віддаленого села» наголосив голова районної державної адміністрації В.М.Бєлий.

    Той факт, що запитань до Сазоно-Баланівського сільського голови Малайдакової Є.Л. майже немає, свідчить про те, що робота з вирішення повсякденних питань громадян ведеться дійсно на високому рівні.

    Найчастіше надходять звернення від людей щодо роботи радіомовлення, телефону, безперебійного електропостачання, заміни аварійних електроопор тощо.

    Упродовж поточного року до сільської ради звернулося 26 громадян. В основному громадяни зверталися за вирішенням питань земельних відносин, соціального захисту та житлової політики. На сьогоднішній день 2 звернення залишено на контролі – щодо ремонту грунтової дороги по вул.Шевченка в с.Вертіївка та зрізання тополі по вул.Горького в с.Горького.

    Під час зустрічі громадяни звернулися за роз’ясненням до голови районної державної адміністрації Бєлого В.М. з питання проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, а саме які завдання даної реформи та які очікуються результати від реформування місцевого самоврядування. Головою районної держаної адміністрації Бєлим В.М. було надано вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.

    По закінченні зустрічі голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. наголосив, що потрібно плідно працювати над вирішенням проблемних питань і тоді буде дійсно гарний результат.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання