Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всі 46 навчальних закладів Дергачівського району готові до нового навчального року

    Сьогодні в ході прес-туру харківські журналісти завітали не тільки до Чугуївського району області, а й до Дергачівського.

    Саме тут, за словами заступника голови Дергачівської РДА Тетяни Малиніної, виконуючи завдання Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року, першими в області завершили  облаштування шкіл внутрішніми туалетами.

    «Всі 46 навчальних закладів Дергачівського району готові до нового навчального року. В кожному році ми маємо приоритети. У цьому це заміна обладнання у їдальнях. Були придбані морозильні камери , електричні плити і багато іншого. Велику допомогу ми отримуємо від обласної адміністрації і обласної ради. На підготовку шкіл до нового навчального року ми витратили близько 4 млн.грн, з яких 1 млн. грн - бюджетні кошти.

    До 1 вересня ми отримали також шкільний автобус і кошти на ремонт дошкільного навчального закладу у Козачій Лопані. Виконуючи ініціативи Президента, ми зробимо все для того, щоб всі наші дошкільнята здобували освіту. У цьому році ми відкрили 4 дошкільні групи, а також провели реорганізацію трьох  загальноосвітніх шкіл у НВК. Проте на сьогодні охоплення діточок дошкільною освітою поки ще складає 80%», - сказала Тетяна Малиніна.

    У всіх навчальних закладах Дергачівського району близько 8 тисяч учнів. Майже 10% з них навчаються у Дергачівській гімназії №3 -тут 860 учнів. За словами директора гімназії Олени Калашнік, до 1 вересня тут відремонтовані всі кабінети, їдальня, мала спортивна зала. У гімназії 4 комп ютерні класи, 3 класи з мультімедійним устаткуванням, 6 точок підключення до мережі Інтернет, а для занять спортом футбольне поле з штучним покриттям та майданчик із спортивними тренажерами.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання