Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Добкін привітав з Днем знань учнів Харківської спеціалізованої школи № 132

    Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін 1 вересня привітав учнів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №132 Харківської міської ради з Днем знань. Саме в перший клас цієї школи губернатор привів свою доньку - Єву.

    «Сьогодні я буду більше говорити не як посадова особа, а, в першу чергу, як батько. Для мене сьогодні дуже зворушливий момент. Діти ростуть так швидко і, здається, що вік до першого класу пролітає за якісь миті. Вітаю всіх учнів, педагогів та батьків з 1 вересня. Нехай сьогодні і буде дуже короткий навчальний день, але, все одно, це ще одне 1 вересня і ще одне свято. Вітаю першокласників, для них починається нове життя, вони входять у велику дружню сім'ю, вступають в той етап, який впродовж багатьох років буде згадуватись як найкращий і найдобріший. Також вітаю учнів випускних класів. Рік мине дуже швидко, не квапте його, тому що це ще один рік вашого дитинства», - сказав Михайло Добкін.

    Також він привітав педагогів з початком нового навчального року. Побажав їм, щоб все задумане реалізовувалося, нових досягнень і задоволення від роботи.

    Як розповіла директор школи Ніна Симоненко, на виконання завдань Президента України з модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року, в школі проведено істотний обсяг ремонтних робіт. Проведена реконструкція та благоустрій шкільного подвір’я, реконструкція ганку, косметичний ремонт актового залу, капітальний ремонт харчоблоку та ін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання