Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові відкрито новий навчально-спортивний комплекс «Юрист»

    В урочистій церемонії відкриття взяли участь Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Євген Савін, голова обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, ректор Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Василь Тацій.

    «Ваша академія вважається одним з кращих ВНЗ країни. Багато ваших випускників сьогодні працює в Міністерстві доходів і зборів України, де на практиці показує відмінні інтелектуальні здібності і високі професійні знання, які отримали в стінах даного закладу. Сьогодні дуже важливо, щоб крім інтелектуальної складової багато уваги приділялося спорту. Я переконаний, що спорт формує характер – тільки через особисті звершення і перемоги над собою людина може надалі розраховувати на успіх. З цих стін вийшло багато чемпіонів, і хочеться побажати, щоб після відкриття спорткомплексу великих імен і знаменитих спортсменів стало ще більше», – підкреслив Олександр Клименко, вітаючи керівників та спортсменів Юридичної академії з відкриттям спорткомплексу і початком нового навчального року.

    В новому навчально-спортивному комплексі розташовані: зала спортивних ігор (площею 619,2 кв.м); тренажерна зала (площею 45,7 кв.м); зала фітнесу та аеробіки; 2 зали настільного тенісу; зала боксу та кікбоксингу; зала для єдиноборств; зала для оздоровчої гімнастики; зала для атлетичної гімнастики. Три спортивні зали та санвузол, розташовані на першому поверсі, доступні для людей з особливими потребами, для безперешкодного доступу в будівлю облаштовано пандус. Відкриття навчально-спортивного комплексу відбулося в рамках реалізації завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року.

    Довідка. У 1984 році було збудовано одноповерхову з підвалом спортивну споруду, загальною площею 2012,6 кв.м, в якій розміщались: спортивна зала площею 620,6 кв.м для занять волейболом, баскетболом та інше; душові, санвузли, роздягальні – загальною площею 80,9 кв.м; кабінети викладачів, тренерів загальною площею 52,4 кв.м та підсобні приміщення.

    З липня 2011 року по серпень 2013 року була проведена реконструкція спортивної споруди. В її ході було здійснено надбудову одного поверху над одноповерховою будівлею та прибудову 3-х поверхів з підвалом до існуючої будівлі з переплануванням першого поверху та підвалу. Збільшено навчальні площі в 2,5 рази, в 3 рази площі кабінетів для викладачів та тренерів спортивних клубів, в 6 разів збільшені площі санвузлів, душових, роздягалень, кімнат відпочинку.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання