Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Соціальні ініціативи Президента – в життя» - таким був девіз районної педагогічної конференції, яка відбулася 30 серпня в районному будинку культури

    На виконання в регіоні завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року на конференції обговорювалися питання подальшого розвитку навчальних закладів району.

    З вітальним словом до всіх присутніх виступили голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., заступник голови районної ради Самутін І.П., головний спеціаліст відділу нормативності та якості освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Сєрікова Л.М., заступник голови міської ради Рогинська Л.І.

    Спільною грамотою районної державної адміністрації та районної ради були відзначені колективи Богодухівського колегіуму №2, Богодухівського ліцею №3, Братеницької ЗОШ І-ІІІ ст., Павлівської ЗОШ І-ІІ ст., Сазоно-Баланівської ЗОШ І-ІІ ст., Вінницькоіванівської ЗОШ І-І ст., ДНЗ №7,5,6. також подякою було відзначено Іванову Т.А., директора Максимівської ЗОШ І-ІІ ст.

    Після перерви на базі Богодухівського ліцею №3 відбулись засідання районних методичних об’єднань.










    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання