Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Міжнародному економічному форумі у Харкові візьме участь автор практично всіх найважливіших реформ Польщі – Лєшек Бальцерович

    V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», що проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики, дуже очікує бізнес, а його важливість для регіону важко переоцінити. Таку думку висловив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

    Він зазначив, що, по-перше, форум надає можливість живого контакту представників харківських підприємців з представниками європейського та світового бізнесу. По-друге, цього року є унікальна можливість для харківських студентів прослухати лекцію Лєшека Бальцеровича, людини, яка є автором практично всіх найважливіших реформ Республіки Польща.

    «Враховуючи, що сьогодні Польща є однією з кращих країн з мінімізації ризиків економічної та фінансової кризи і краще за всі інші європейські держави справляється з її наслідками, то можна говорити про те, що він зумів не просто реформувати економіку Польщі, але й передбачити дуже складні для країни ситуації. Крім цього, пан Бальцерович є одним з десяти експертів, які займаються проблемами мінімізації наслідків кризи для ЄС в цілому – це говорить про його дуже високий авторитет. Я дуже вдячний пану Бальцеровичу і працівникам Посольства Польщі в Україні та Генерального Консульства Республіки Польща у м. Харкові за неоціненну допомогу в організації даного візиту. Ми дуже сподіваємося, що все відбудеться, як заплановано, і учасники форуму, і харківські студенти зможуть отримати для себе багато цікавої інформації від людини, яка золотими літерами вписала своє ім'я в економіку Європи», – заявив Михайло Добкін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання