Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Культура і музика кордонів не мають. Юрій Янко

    Директор Харківської обласної філармонії, депутат Харківської обласної ради Юрій Янко упевнений, що європейська інтеграція повинна стати одним з основних пріоритетів України, а ініціативи Президента в цьому питанні - це потужний стимул для вливання українського народу в європейське співтовариство.

    «Мене дуже надихає ставлення європейців до культури. Я хочу, щоб ми виховали й у себе європейські культурні традиції та дбайливо ставилися до кожного історичного каменю нашої батьківщини, до кожної ноти, написаної на нашій території, до кожної великої людини, яка тут побувала», - сказав Юрій Янко.

    Європейська інтеграція - це прекрасна можливість відкрити для себе Європу в повній мірі, в тому числі і в культурно-духовному сенсі. Це і можливість європейським державам відкрити заново Україну з її історією, традиціями, музичною спадщиною, переконаний директор Харківської обласної філармонії.

    «Для нас це й можливість ще більш активної концертної діяльності. Адже музика, як і спадщина культури, кордонів не має», - зазначив Юрій Янко.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання