Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Україна очікує від співпраці з ЄС більш широкого виходу вітчизняної продукції на європейські ринки та збільшення обсягу інвестицій

    Співпраця з Євросоюзом нам необхідна в першу чергу як стимул для внутрішньої модернізації, впровадження нових технологій та стандартів. Таку думку висловив заступник директора ХарРІ державного управління НАДУ при Президентові України, професор кафедри державного управління Володимир Нікітін під час відкритої лекції для студентів 1 і 2 курсів на тему «Чи потрібна Україні євроінтеграція?».

    За його словами, асоціація з ЄС потрібна не владі чи опозиції, асоціація потрібна всій Україні.

    На виконання завдань Президента України Верховна Рада має найближчим часом ухвалити пакет необхідних нормативних законодавчих документів. «Там є документи, які майже не викликають сумніву, а є документи, які майже непрохідні, але цю проблему слід вирішити не заради проблеми, а заради демократії. Принципи демократії стосуються всіх, – зазначив Володимир Нікітін. – Європа сьогодні будується на громадянському принципі, не на національному. Європейська держава, перш за все, – це спільнота громадян, а не людей з одним етнічним коренем. Якщо ми ідемо в Європу, то маємо зробити такий висновок – ми будуємо державність України на загальногромадянських принципах».

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання