Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочався V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

    У Харкові розпочався V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Форум націлений на розгляд практичних кроків міжнародної економічної інтеграції, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних промислових кластерів Харкова та області – регіону, всесвітньо відомого потужним машинобудівним комплексом і транспортною логістикою, високоефективною енергетикою та ІТ-технологіями, величезним потенціалом у сфері науки та сільськогосподарського виробництва.

    У програмі Форуму пленарні засідання «Харківщина - лідер інвестиційної привабливості та рейтингу конкурентоспроможності регіонів України», «Харківські ініціативи - енергія зростання», а також панельні дискусії: «Дієві кроки з підвищення конкурентоспроможності регіону», «Стратегія державно-приватного партнерства - шлях до успіху», «Kharkiv-IТ - людський капітал, стратегія розвитку кластера ICT», «Агропромисловий комплекс: нові можливості в умовах глобалізації», «Соціально-економічні вигоди розвитку газової галузі в Харківській області», «Розумне місто - розумний регіон: проекти інноваційного розвитку». Крім цього, відбудеться виступ спеціального гостя Форуму Лєшека Бальцеровича - реформатора економічної системи Польщі.

    У Форумі візьмуть участь представники дипломатичних місій з 13 країн світу: Росії, Білорусі, США, Польщі, Канади, Грузії, Азербайджану, Вірменії, Індонезії, Туреччини, В’єтнаму, Чехії, Албанії.

    Співорганізаторами Форуму спільно з Харківською облдержадміністрацією та Харківською міськрадою виступають Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України та провідна консалтингова компанія світу «PricewaterhouseCoopers».

    Форум проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання