Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шлях збільшення виробництва сільгосппродукції є пріоритетним для подальшого розвитку України

    Таку думку висловив сьогодні директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов.

    «Цього року буде зібрано рекордний урожай. Якщо підтвердяться ті прогнози, які дає Міністерство агропромислового розвитку, то це близько 57-58 млн. тонн, а в залежності від врожайності кукурудзи – до 60 млн. тонн. зернових. Я сподіваюся, що наступного року ті сучасні технології, які приходять в сільське господарство, дадуть можливість збільшити цей обсяг. Будемо сподіватися, що природні і кліматичні умови будуть цьому сприяти. Як визначили експерти, для України шлях збільшення виробництва зернових і зернобобових, а також сільгосппродукції в цілому є пріоритетним. Протягом останніх 3-5 років обсяг продукції постійно збільшується», – підкреслив він.

    Директор Департаменту зазначив, що збільшення обсягів експорту продовольства на зовнішні ринки – надійне джерело наповнення скарбниці, а стабільні ціни на продукти харчування є запорукою добробуту українських сімей.

    «Для того, щоб цього досягти зростання обсягів сільськогосподарської продукції, потрібно просто працювати. Шлях, який обрали наші аграрії, правильний - закупівля нової сучасної техніки і застосування нових технологій. У результаті вони дадуть постійне зростання виробництва», – додав Віталій Панов.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання