Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Забезпечення системної роботи із зверненнями громадян повинно бути пріоритетним напрямком діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

    Про це 09 вересня під час зустрічі з мешканцями с.Першотравневе Шарівської територіальної громади в рамках «Дня віддаленого села» наголосила перший заступник голови районної державної адміністрації О.В.Сизоненко.

    В ході зустрічі Шарівський селищний голова Носова М.О. прозвітувала перед громадою щодо роботи із зверненнями громадян.

    У продовж поточного року до селищної ради надійшло 84 звернення. В основному громадяни зверталися за вирішенням питань земельних відносин, соціального захисту та комунального господарства. Переважна частина звернень вирішена позитивно.

    Найболючішим для громади залишається питання ремонту доріг.

    З даного питання першим заступником голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. було зазначено, що в першу чергу ремонтуються ті дороги, по яких здійснюється підвіз дітей шкільним автобусом до навчально-освітніх закладів.

    Також громадяни звернулися до першого заступника голови районної державної адміністрації з проханням надати роз’яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, а саме, що їм очікувати від впровадження даної реформи.

    Першим заступником голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. було надано вичерпну відповідь з даного питання та зазначено, що проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні передбачає покращення життя територіальних громад та впровадження нових підходів, які сприятимуть швидкому та якісному вирішенню проблемних питань.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання