Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Одним із пріоритетних завдань служби зайнятості є забезпечення ефективної взаємодії з роботодавцями»

    Державна служба зайнятості - провідна установа соціального захисту населення від безробіття. Виходячи на якісно вищий рівень надання соціальних послуг, служба зайнятості використовує різні форми співпраці з працедавцями, одним із яких є проведення міні-ярмарків вакансій. З цією метою Богодухівський районний центр зайнятості провів 18 вересня 2013 року міні-ярмарок вакансій - чергових захід, спрямований на підвищення рівня працевлаштування незайнятого населення.

    Були запрошені представники від роботодавців ТОВ «Рибоконсервний завод «Екватор», ПП «Хєлком», які запропонували вакантні робочі місця за професіями: машиніст тельфера, пресувальник шкіри, апретурник, сортувальник шкір, вимірювач шкіряно-хутряної сировини та матеріалу, ознайомили присутніх з умовами праці та розміром заробітної плати. Безробітні зацікавились запропонованими перспективами.

    Після презентацій кожен бажаючий мав змогу індивідуально поспілкуватись з роботодавцями, заповнити анкети та домовитись про співбесіду.

    Представник приватного підприємства «Хєлком», яка була запрошена на міні-ярмарку зазначила, що співпраця зі службою зайнятості є дуже важливою щодо питання підбору працівників, кадрів. Це відчутна для них допомога з боку служби зайнятості.

    Завдяки проведенню таких інформаційних масових заходів досягається головна мета - максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, а також підвищення обізнаності громадян щодо комплексу соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання