Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Жвавий діалог засвідчив інтерес до людей похилого віку

    З метою реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича щодо підвищення соціального захисту найбільш вразливих верств населення пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни 3 жовтня в центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання «круглого столу» за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В.

    В ході засідання були розглянуті актуальні питання життєзабезпечення людей похилого віку, а саме: стан медичного обслуговування ветеранів війни, їх пільгового протезування, забезпечення ліками та оздоровлення у 2013 році, соціальний захист ветеранів, як один з пріоритетів роботи влади.

    Начальник управління соціального захисту населення Жижирій Н.В. надала роз’яснення присутнім про вимоги діючого законодавства щодо соціального захисту ветеранів та людей похилого віку про соціальні послуги, які надає ветеранам та громадянам похилого віку територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної державної адміністрації.

    Учасники «круглого столу» обмінялися думками про створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян. Жвавий діалог засвідчив інтерес до проблем людей похилого віку.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання