Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівський районний центр зайнятості проводить семінари «Презентація навчального закладу «Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості»

    Серед основних напрямків діяльності Богодухівського районного центру зайнятості є організація професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних громадян. Професійна підготовка, перепідготовка або підвищення кваліфікації громадян є одним із видів соціальних послуг, зорієнтованих на забезпечення ефективної політики зайнятості населення, підвищення конкурентоспроможності особистості на ринку праці.

    На сьогодні створено гнучку систему професійного навчання безробітних, яка дозволяє оперативно реагувати на потребу роботодавців у кадрах. Це стажування на робочому місці, навчання за індивідуальними програмами. За направленням служби зайнятості безробітні навчаються на базі професійно-технічних навчальних закладів області, у роботодавців, а ще – в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

    З цією метою в центрі зайнятості проводяться семінари, зокрема, «Презентація навчального закладу», де безробітні громадяни орієнтуються на навчання на базі Харківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

    3 жовтня 2013 року проведено семінар «Презентація навчального закладу «Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» для громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

    Серед переваг навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є гарантоване працевлаштування слухачів, що вчаться за направленням служби зайнятості, стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, використання в учбовому процесі новітніх технологій та обладнання, можливість навчатися за індивідуальною формою, комфортні умови навчання та проживання для людей різного віку.

    Так, на базі Харківського центру професійно-технічної освіти, при навчанні за професією «Оператор верстатів з програмним керуванням» використовуються верстати нового покоління, при роботі з якими на виробництві в декілька разів може збільшуватись об’єм виконаних робіт.

    При організації професійного навчання у центрах професійно-технічної освіти педагогами враховуються особливості навчання. У центрі навчаються люди різного віку. Середній вік тих, хто навчається, становить 25-30 років, але є й такі, котрим за 50.

    На відміну від інших закладів освіти, навчання груп проводиться по мірі їх формування (у тому числі влітку, коли інші навчальні заклади не працюють).

    Після закінчення повного курсу навчання громадяни отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації державного зразка.

    Перелік професій, за якими проводиться професійне навчання у Харківському центрі професійно - технічної освіти державної служби зайнятості

    - оператор верстатів з програмним керуванням,

    - швачка,

    - кравець,

    - в'язальниця трикотажних виробів та полотна,

    - перукар,

    - манікюрниця,

    - педикюрниця,

    - токар,

    - фрезерувальник,

    - кухар,

    - слюсар-ремонтник,

    - налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з ЧПУ,

    - верстатник широкого профілю,

    - заточувальник,

    - виноградар,

    - оператор з обробки інформації та програмного забезпечення,

    - адміністратор,

    - візажист,

    - оператор комп’ютерного набору,

    - косметик,

    - покоївка.

    Хто бажає здобути актуальну нині професію на ринку праці, може звернутися до Богодухівського районного центру зайнятості, який знаходиться за адресою:

    м. Богодухів, вул. Генерала Моргунова, 7.

    Телефон: 3-02-32

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання