Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Влада завжди намагається йти назустріч людям

    Про це 8 жовтня під час зустрічі з мешканцями с. Шуби Сіннянської територіальної громади в рамках «Дня віддаленого села» наголосив голова районної державної адміністрації В.М.Бєлий.

    Те, що запитань до Сіннянського сільського голови Білухи Л.А. майже не виникало, засвідчило ще раз про те, що робота з вирішення повсякденних питань громадян знаходиться на постійному контролі у місцевої влади.

    Так, упродовж поточного року виконавчим комітетом Сіннянської сільської ради було розглянуто 41 звернення громадян, які стосувалися питань аграрної політики та земельних відносин, пенсійного забезпечення, надання соціальної допомоги, питань газифікації. Більшість звернень надійшла від громадян, віднесених до пільгової категорії. Звернення їх розглянуті, проведена робота з їх вирішення. Питання, які потребують додаткового вирішення, перебувають на контролі.

    Під час зустрічі громадяни звернулися за роз’ясненням до голови районної державної адміністрації з питання проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. У процесі діалогу спостерігалося неоднозначне ставлення до реформи. Та все ж голова райдержадміністрації акцентував на тому, що у місцевому самоврядуванні накопичилось багато проблем і вирішити їх зможе тільки реформування місцевого самоврядування.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання