Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізація заходів щодо соціального захисту населення від безробіття допоможе покращити ситуацію щодо зайнятості мешканців району, забезпечить додаткові надходження до бюджетів різних рівнів

    Як зазначила 23 жовтня в ході спільного засідання колегії районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району директор районного центру зайнятості Лещенко Н.В., за рахунок усіх джерел фінансування з початку 2013 року в нашому районі створено 415 робочих місць, в тому числі на підприємствах та в організаціях – 66 одиниць, за рахунок розвитку підприємницької діяльності населення – 349 одиниць. За видами економічної діяльності найбільша кількість створених робочих місць зафіксована у галузі торгівлі, ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку – 242 одиниць.

    Річне завдання, визначене районною програмою зайнятості населення щодо створення нових робочих місць виконано на 70,3% (план 590 робочих місць).

    Заходами активної політики зайнятості населення охоплено 1667 осіб, а це складає 93,3 % від зареєстрованих у службі зайнятості безробітних. В економіку району протягом 9 місяців 2013 року з Фонду залучено 1107,2 тис. грн непрямих інвестицій( дотація роботодавцям, громадські роботи, компенсація ЄСВ), а також виплачено допомоги по безробіттю на суму 4855,3 тис. грн., яка також свого роду є інвестицією – витрачається безробітними на придбання матеріальних благ, з продажу яких в бюджет сплачуються податки.

    З початку року спеціалістами центру зайнятості надано 10632 профорієнтаційних послуг, організовано та проведено 936 семінарів різної тематики для 1700 безробітних, День відкритих дверей центру зайнятості, де взяло участь 356 безробітних та 319 чоловік зайнятого населення, 13 презентацій роботодавців, які мали актуальні вакансії, 17 міні-ярмарок вакансій.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання