Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківська область відкрита для різних національностей

    Про це в ефірі програми «Від влади до громади» на обласному радіо повідомив голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

    «Харків і область традиційно були, є і, я впевнений, будуть територіями, де абсолютно спокійно і комфортно проживають люди різних національностей і народностей. Мало того, що у нас практично не було конфліктів на національному грунті, так у нас ще завжди існувала можливість зберегти і показати всі культурні особливості і відмінності кожній національності і кожному народу, який проживає на території Харківської області», - повідомив Михайло Добкін.

    Також він зазначив, що правоохоронна система стоїть на охороні всіх загальнолюдських завоювань.

    «Ми неодноразово подавали у різних ситуаціях такі уроки терпимості, які в якості прикладу можна було б демонструвати для цілих держав і народів. У нас реалізуються завдання Президента України про зміцнення міжнаціонального порозуміння. Сьогодні абсолютно спокійно забезпечена можливість вільного віросповідання представникам різних релігійних громад, церков і рухів», - заявив губернатор.

    Він підкреслив, що для того, щоб дати можливість реалізуватися великій кількості людей різних національностей, які шанують і зберігають століттями свої традиції, в області проводиться безліч заходів. Наприклад, наступного року планується проведення фестивалю національних культур «Слобожанський віночок».

    «З'явиться ще одна добра традиція, ще один фестиваль, який буде однією з культурних візитних карток нашого краю. Для того, щоб мати можливість витрачати на підтримку національних громад і культур, багатонаціональної нашої громади кошти обласного бюджету, ми плануємо ухвалити програму національно-культурних товариств Слобожанщини», - додав Михайло Добкін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання