Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звіт народного депутата України Біловола О.М. перед представниками територіальних громад мажоритарного виборчого округу

    1 листопада 2013 року на Валківщині, у приміщенні сучасного закладу освіти нового типу - у Валківському ліцеї імені Героя України Олександра Масельського перед представниками територіальних громад Валківського, Коломацького, Богодухівського, Краснокутського, Нововодолазького, Золочівського і частини Харківського районів, депутатами районних, міських, селищних, сільських рад, представниками громадських організацій округу прозвітував про свою діяльність і роботу як у Верховній Раді України, так і у мажоритарному окрузі народний депутат України Олександр Миколайович Біловол.

    Лише рік минув відтоді, коли Олександр Миколайович був обраний до найвищого законодавчого органу України, а вже не перелічити всіх добрих справ народного депутата. Його слово ніколи не розходиться із ділом. «Головне у роботі тримати дане слово. Пообіцяв – виконай!» - говорить депутат. Одним з найбільших досягнень цього року є підписання Угоди про надання медичної допомоги, укладеної між райдержадміністраціями зазначених районів та провідними медичними закладами Національної академії медичних наук України, що стало можливим за ініціативи і особистого сприяння О. Біловола та на виконання відповідної передвиборчої Програми. Не перелічити мешканців Валківського, Богодухівського, Коломацького, Краснокутського, Нововодолазького, Золочівського, Харківського районів, які вже отримали висококваліфіковану медичну допомогу чи обстеження, а відтепер фахівці провідних медичних установ області щомісяця, за окремим графіком, ведуть виїзні прийоми у місцевих районних лікарнях.

    Щиро дякували Олександру Миколайовичу за його ефективну депутатську діяльність керівники районів, голови районних державних адміністрацій, голови районних рад С. Ротач, В. Бєлий, В. Кужель та інші. Олександр Холодний, голова Валківської райдержадміністрації зауважив, що на Валківщині не залишилося жодного навчального закладу, де б не побував Олександр Біловол і де він завжди є бажаним гостем. Поза увагою депутата не залишаються проблеми закладів освіти, культури, спорту, соціальної сфери. Його турботу та підтримку, допомогу Благодійного Фонду «З добром до людей», яким опікується депутат Харківської обласної ради Тетяна Біловол, відчули за цей рік школи і дитсадки, заклади охорони здоров'я, культури та спорту, місцеві ради та мешканці району.

    Офісне обладнання, мультимедійні комплекси, сучасні телевізори, комп’ютери, спортінвентар, енергозберігаючі вікна та двері, опалювальні котли та кухонна техніка й обладнання для загальноосвітніх шкіл і дошкільних навчальних закладів, звукопідсилювальна апаратура для клубів та будинків культури, сучасна стоматологічна установка для центральної районної лікарні, ікони та церковне обладнання для Храмів району, хокейна арена для Благодатненської громади, проведення поточних і капітальних ремонтів доріг місцевого значення, саджанці дерев для шкільного саду у Гонтовому Ярі, концертні виступи відомих і популярних артистів України та Росії, а головне – організація безкоштовної висококваліфікованої медичної допомоги для всіх мешканців округу – ось неповний перелік добрих справ народного депутата.

    Задовольняючи запити всіх, хто до нього звернувся, Олександр Миколайович ні на мить не забував про те, що немає у депутата справи важливішої, ніж допомогти тим, хто потребує допомоги. Саме за це вдячні йому виборці, які рік тому під час виборчих перегонів підтримали О. Біловола та обрали його до Верховної Ради України, покладаючи на нього свої сподівання.

    З того часу минув лише рік, але вже з впевненістю ми стверджуємо: Олександр Біловол справдив надії та сподівання своїх виборців.

    Сьогодні на міжрайонний захід, як і завжди, О. Біловол завітав не з пустими руками. Справжнім дарунком для учасників зібрання став яскравий виступ лауреата національних та міжнародних пісенних конкурсів Олександра Федосеєнка. Піднесеного настрою додала присутнім і творча майстерність, подарована аматорськими колективами Валківського районного народного дому «Іскра».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання