Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння

    На виконання завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин 8 листопада в читальній залі центральної бібліотеки відбулося засідання «круглого столу» за участю першого заступника голови районної державної адміністрації О.В. Сизоненко, завідувача сектора культури Богодухівської районної державної адміністрації А.М. Волошко та працівників освіти і культури.

    На засіданні були розглянуті питання щодо проблем національних меншин в районі та залучення їх до участі в культурно-освітніх заходах.

    Також було зазначено, що в районі створено всі умови для отримання повноцінної освіти та всебічного розвитку учнів різних національностей. На загальношкільних батьківських зборах проводяться лекції на теми: «Прояви расизму в суспільстві», «Расизм і расова дискримінація», «Забезпечення рівних прав та можливостей всіх людей у демократичному українському суспільстві» та ін. У бібліотеках району постійно проводяться виставки художньої літератури та демонструються методичні матеріали з даної теми.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання