Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадська рада при ХОДА допомагає здійснювати взаємовигідне співробітництво влади та громадських організацій

    Громадська рада при ХОДА допомагає здійснювати взаємовигідне співробітництво влади та громадських організацій

    Про це сьогодні в ході прес-конференції заявила голова Громадської ради при Харківській ОДА Ірина Давидова. За її словами з метою реалізації завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної та регіональної політики в регіоні створено Громадську раду при ОДА. Вона складається з 132 членів організацій, які працюють в 11 комітетах.

    «У своїй діяльності ми намагаємося взаємодіяти різними формами, які нам передбачені відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів, з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Головне в діяльності нашої Громадської ради – робота в комітетах, які сформовані з найактуальніших питань, для того, щоб брати участь, використовуючи досвід конкретних громадських організацій, які увійшли до Громадської ради, у реалізації регіональних програм», - сказала Ірина Давидова.

    Також вона зазначила, що основний кістяк Громадської ради при ОДА складається з грамотних фахівців, свого роду експертів, які можуть брати участь в аналізі документів і розробці законодавчих актів, як на місцевому рівні, так і на державному.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання