Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадська рада – це саме той майданчик, який передбачає живий обмін думками

    Про це 14 жовтня в ході засідання Громадської ради при районній державній адміністрації на виконання завдання Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної регіональної політики зазначила перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В.

    Слід зазначити, що Громадська рада при районній державній адміністрації була утворена в лютому 2013 року на установчих зборах і персональний склад якої затверджений розпорядженням голови районної державної адміністрації від 18 лютого 2013 року №34. До складу Громадської ради входить 7 представників інститутів громадського суспільства.

    Під час чергового засідання були розглянуті питання щодо надання населенню субсидій під час оптимізації цін і тарифів на житлово-комунальні послуги за спрощеним порядком, роботи районного центру зайнятості щодо реалізації заходів соціального захисту населення від безробіття, сприяння громадянам у підборі роботи, надання матеріального забезпечення та соціальних послуг, професійної орієнтації, надання послуг роботодавцям щодо добору працівників та інформаційно-консультаційних послуг та участі представників Громадської ради у заходах з нагоди 90-річчя району.

    Підбиваючи підсумки засідання перший заступник голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. наголосила: «Основне завдання райдержадміністрації - є створення умов для плідної роботи даного консультативно-дорадчого органу. Тому всі питання і проблеми, які у вас є, поступово вирішуватимуться».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання