Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районна державна адміністрація всебічно забезпечує реалізацію права кожного громадянина на доступ до публічної інформації

    У ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації, яка відбулася 20 листопада, начальник відділу масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б. проінформувала присутніх про опрацювання та надання відповідей на запити в порядку та в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    Зокрема, Лариса Болиславівна зазначила, що станом на 20 листопада до райдержадміністрації надійшло 26 запитів на інформацію, з них: електронною поштою - 16. Поштою – 10. 8 запитів отримано за належністю від управління забезпечення доступу до публічної інформації облдержадміністрації, 19 запитів від фізичних осіб та 7 – від юридичних.

    Слід зазначити, що всі запити було своєчасно розглянуто та опрацьовано в терміни відповідно до ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Найбільш запитувані документи стосувалися таких галузей, як освіта, охорона здоров’я, сільське господарство, земельні питання.

    Найбільше запитів на інформацію надійшло до управління агропромислового розвитку райдержадміністрації – 12.

    З метою надання методичної допомоги керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та органам місцевого самоврядування відділом масових комунікацій апарату райдержадміністрації розроблено Методичний посібник, у якому сформовано основні нормативні документи райдержадміністрації щодо виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», наведено теоретичні та практичні рекомендації щодо організації роботи відповідальних осіб за забезпечення доступу до публічної інформації в структурних підрозділах райдержадміністрації та виконкомах місцевих рад, розроблено алгоритм роботи із запитом на інформацію, здійснено аналіз надходження запитів на інформацію протягом 2011-2012 років.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання