Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робота Червононивського сільського голови – свідчення плідної роботи на кінцевий результат

    Про це 25 листопада в рамках проведення "Днів віддаленого села" та "Днів відкритості Харківської області" і на виконання соціальних ініціатив Президента України в с. Червона Нива наголосив голова районної державної адміністрації Бєлий В.М.

    Зокрема, в ході зустрічі з мешканцями червононивської територіальної громади очільник району висвітлив ряд питань, пов’язаних з реалізацією на Богодухівщині соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича.

    Слід зазначити, що цього дня Червононивський сільський голова Куриленко Г.М. звітувала перед громадою про роботу за рік. Ганна Миколаївна детально проаналізувала питання соціально-економічного розвитку підвідомчої території та висвітлила проблеми сьогодення.

    Голова райдержадміністрації Бєлий В.М. був приємно вражений, що запитань до сільського голови не було. А це, як зауважив Володимир Миколайович, перш за все - свідчення плідної роботи на кінцевий результат та співпраці з керівниками підприємств і організацій, які розташовані на території ради.

    Під час зустрічі жителі територіальної громади звернулися до очільника району з проханням надати більш детальні роз’яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування, а саме, що їм очікувати від впровадження даної реформи, на що вони отримали вичерпну відповідь.

    По закінченні зустрічі голова районної державної адміністрації провів особистий прийом громадян.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання