Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Потрібно бути прагматистами і мати свою чітку думку - тоді ми чогось досягнемо

    «Я проти всяких революцій, я, як і міський голова Геннадій Кернес, за еволюцію . Еволюція це складний процес. Ми всі кричимо про те, що хочемо в Європу, а ви подумайте, якщо у нас більше 40% товарообігу з Росією. Завтра припинить роботу «Турбоатом», авіаційний завод та інші. Що ви будете говорити сім'ям цих людей? Розповідати їм про євроінтеграцію?» - підкреслив у ході позачергової сесії обласної ради директор і головний диригент Харківської обласної філармонії Юрій Янко.

    За його словами, кілька днів тому в Словаччині, яка нещодавно вступила до Євросоюзу, музиканти місцевого оркестру розповіли, що їм доводиться їздити на заробітки до Австрії, граючи на похороні.

    «Ми цього хочемо? Я цього не хочу. Соціального пакета немає, оркестри скорочують, театри закриваються. Я сьогодні маю вільне пересування всім світом, можу поїхати куди завгодно. Я всіх закликаю до спокою, культурі спілкування. Будьте прагматистами, слухайте цифри, слухайте свій розум, а не емоції в такій ситуації. Треба мати свою чітку думку і тоді ми може чогось, колись досягнемо», - сказав Юрій Янко.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання