Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дуже важливо, щоб масові акції були мирними. Віктор Янукович

    Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності дотримання усіма сторонами законів під час проведення масових акцій. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам українських телеканалів.

    «Коли ми говоримо, що ми будуємо демократичну державу, демократичне суспільство, - а ми всі громадяни однієї країни, - важливо, щоб учасники цього суспільства і процесів, що відбуваються, дотримувалися законів. Не має значення - чи то представники влади, правоохоронних органів, чи то учасники цих акцій. Всі повинні обов'язково виконувати закони нашої держави», - сказав Віктор Янукович.

    За словами Глави держави, важливо, щоб акції мали мирний характер.

    «Будь-яке волевиявлення людей, будь-які акції - це підтверджує, що кожна людина має не лише право, а й можливість висловити свою точку зору. Але дуже важливо, щоб ці акції завжди мали мирний характер», - підкреслив Президент.

    «Я переконаний у тому, що будь-який, навіть поганий, мир краще за будь-яку найкращу війну», - додав Віктор Янукович.

    Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран («Студія 1+1»), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал «Інтер») та Євгену Міхіну (телеканал «Україна»).

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання