Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Найближчим часом у Брюсселі відбудуться переговори щодо умов підписання Угоди з ЄС

    Найближчим часом Україна проведе переговори з представниками Європейського Союзу щодо умов підписання Угоди про асоціацію. Про це Президент України Віктор Янукович повідомив під час інтерв’ю журналістам українських телеканалів.

    Глава держави повідомив, що сьогодні мав телефонну розмову з Президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, під час якої було досягнуто домовленості про візит української робочої групи до Брюсселя для продовження обговорення умов підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС. «За домовленістю готуємо таку робочу групу, яка поїде в Брюссель, і ми почнемо цей діалог», - сказав Віктор Янукович.

    Він назвав ці перемовини непростими. «Дуже важкий цей діалог з двох сторін, тому що повертатись до змін умов цієї Угоди дуже важко. Але ми хочемо бути чесними - це перше. І друге - ми хочемо бути прозорими. І третє - ми хочемо відстоювати нашу позицію. Ми хочемо такі умови знайти, які б нас задовольняли», - наголосив Президент.

    На його переконання, відтермінування підписання дозволить суспільству отримати більше інформації про переваги Угоди.

    «Ця пауза дасть нам можливість - і нашому суспільству, і нашим товаровиробникам - більш чітко уявити, що це нам дає всім», - сказав Віктор Янукович.

    За його словами, підхід до вирішення цього питання має бути виваженим. «Ми не повинні ніколи поспішати робити такі відповідальні кроки. Це не іграшки, це наші інтереси, наша економіка, це наші заробітні плати, пенсії, бюджет і все інше», - підкреслив Глава держави.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання