Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Для покращення роботи сільськогосподарського виробництва необхідно посилити роботу щодо залучення інвестиційних коштів

    Таку думку 5 грудня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації висловив заступник начальника управління агропромислового розвитку, начальник відділу інженерно-технічного забезпечення та соціально-трудових відносин Лобунський С.М.

    Зокрема, було зазначено, що питаннями інновацій та інвестицій в галузі сільського господарства в районі займається ряд сільгосппідприємств. Так, застосовують енергозберігаючі технології при обробці грунту такі підприємства, як: ТОВ «Трайгон Фармінг Харків», ТОВ СП «Родіна», СФГ «Промінь», ФГ «Шубське», де проведено аналіз стану всіх посівних площ, структуру ґрунту, засміченість бур´янами та визначено способи обробітку ґрунту.

    Прикладом інноваційного застосування мінеральних добрив є ТОВ «Трайгон Фармінг Харків», де кожне поле має агротехнічний паспорт, в якому зазначено кількість мінеральних речовин та гумусу в грунті. На основі цих даних щорічно розробляється схема внесення мінеральних добрив з урахуванням отримання запланованої урожайності культури, що буде вирощуватися. Тому це господарство із року в рік отримує високу урожайність всіх сільськогосподарських культур.

    У ході виступу було наголошено, що за 11 місяців поточного року господарствами району вкладено власних інвестицій на придбання нової сільськогосподарської техніки і обладнання вітчизняного та іноземного виробництва на загальну суму 32,7 млн. грн.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання